Johan Schilder

Relatiebeheerder Zakelijk

Ik ben Johan Schilder en ik werk als Relatiebeheerder Zakelijk bij Molenaar & Zwarthoed Adviseurs. Molenaar & Zwarthoed is een zeer sociaal bedrijf waar de collega’s elkaar waarderen en respecteren en waar ook voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is.

Daarnaast is Molenaar & Zwarthoed verankerd in de samenleving. Zo sponsoren we veel en proberen we de lokale sport en cultuur te stimuleren. Winst is natuurlijk leuk en ook nodig, maar het steunen van het maatschappelijk belang blijft bij ons altijd in beeld.

Onder mijn hobby’s schaar ik films, stedentrips en lekker uiteten—in de toekomst zou ik graag weer willen gaan duiken.

Mijn werkzaamheden

Mijn taak is om ervoor te zorgen dat de bedrijven en ondernemers die ik in mijn portefeuille heb door kunnen gaan met waar zij goed in zijn, en ook dat zij voldoende schadeloos gesteld worden als zich een calamiteit voordoet. Dit doen wij als team overigens niet alleen voor de particuliere financiële bescherming van de ondernemer en zijn gezin, maar ook voor de onderneming en de daarvan afhankelijk zijnde werknemers. Daarnaast stellen wij alles in het werk om de beoogde doelen van onze klanten te behalen middels het benutten van financiële instrumenten.

Contact met Johan

Opleidingsgegevens
  • Adviseur Schadeverzekeringen Particulier
  • Adviseur Schadeverzekering Zakelijk
  • Adviseur Inkomen
  • Adviseur Vermogen
  • Erkend Hypotheekadviseur
  • Gecertificeerd Financieel Planner
  • Adviseur Consumptief Krediet
  • Assurantie A
  • Zakelijke Kredietverlening
Stuur mij een e-mail Linkedin
Joviaal Deskundig Sociaal
Joviaal Deskundig Sociaal
Winst is natuurlijk leuk en ook nodig, maar het steunen van het maatschappelijk belang blijft bij ons altijd in beeld.

Laatste blogs van Johan

Private lease en de gevolgen voor uw hypotheek

16-08-2016

Het gebruik wordt belangrijker dan het bezit. Dit is een trend die de laatste jaren, mede door de combinatie met internet, steeds meer zichtbaar wordt. Via internet worden zaken als gereedschap, een w...

Lees meer

Aansprakelijkheid - gevaren voor bedrijfs- en privébezittingen

28-06-2016

Bij letstel- of materiële schade wordt snel met de vinger naar de werkgever gewezen. Was het niet zíjn verantwoordelijkheid? Kan hij aansprakelijk worden gesteld? Ook curatoren, verzekeraars, pensio...

Lees meer