Monique Molenaar

Medewerkster Financiële Administratie

Mijn naam is Monique Molenaar en ik verricht bij Molenaar & Zwarthoed Adviseurs de financiële administratie.

Dat onze klanten tevreden zijn met onze werkzaamheden kan ik merken aan de vele attenties die wij ontvangen. Er wordt namelijk geregeld gebak en andere lekkernijen bezorgd door tevreden klanten—helaas ben ik niet altijd in staat om daar “nee” tegen te zeggen.

Buiten het werk om is mijn gezin mijn grootste interesse: mijn man Henri en ik hebben twee ontzettend lieve dochters van respectievelijk 19 en 17 jaar. Ook houd ik van lezen, wandelen, en muziek. Zo ben ik sinds een aantal jaren dirigent van koor Forever Young, waar ik al vanaf 1981 lid van ben.

Daarnaast houd ik me bezig met recycling. Wij sparen flesdoppen voor het KNGF om opleidingen voor blindengeleidehonden te bekostigen. Ik ben een verzamelstation voor deze actie, en diverse scholen, verenigingen, bedrijven en particulieren leveren hun doppen bij mij thuis af. Als mijn schuur weer vol staat met zakken worden ze opgehaald door het KNGF (zie www.geleidehond.nl voor meer details).

Mijn werkzaamheden

Mijn werkzaamheden beslaan onder meer de controle en verwerking van de maandelijkse prolongatie, de debiteuren/crediteuren-administratie en de notulering van het werkoverleg op mijn afdeling.

Contact met Monique

Stuur mij een e-mail
Gedreven Betrokken Sociaal
Gedreven Betrokken Sociaal
Ik vind het vooral belangrijk om duidelijke informatie te verstrekken aan onze relaties.