Bericht van Frank en Suzanne van 6 februari 2008

Bericht van Frank en Suzanne van 6 februari 2008

Wij zijn inmiddels al bezig om de bijdrage van jullie te besteden. We hadden al het idee om iets met de schooluniformen te doen. Deze waren en zijn vaak van slechte kwaliteit. De kinderen lopen dan ook vaak ronde met gaten in hun kleren, ze hebben deze uniformpjes dan ook wel 5 dagen in de week aan van zes uur 's ochtends tot zes uur 's avonds. Suus is dan ook veel bezig met het repareren van de uniformpjes. 

Toen we in gesprek waren met de zoon van de bisschop kwam hij met het verhaal dat ze nieuwe schooluniformen willen hebben, maar ja, zoals gebruikelijk hebben ze er geen geld voor. Wij hebben ze toegezegd een deel van jullie bijdrage te gebruiken voor nieuwe uniformen. Ze zijn er natuurlijk hartstikke blij mee! En het leuke is, ze gaan in fel oranje kleuren lopen.. best grappig aangezien dat toch de Nederlandse kleur is. 

Verder hebben we besloten om 65 schoolbankjes te gaan maken. We hebben eerst gevraagd wat dit zou kosten maar kregen een belachelijke prijs te horen, daar kun je hier een heel huis voor bouwen. We hebben daarom maar besloten om ze zelf te gaan maken. We zijn met z'n zessen, waaronder mijn broer en wat vrienden. Natuurlijk zullen we wel wat hulp nodig hebben van echte vakmensen, maar die vinden we deze week wel. 

Verder had ik het plan om twee draagbare doelen van ijzer of aluminium te laten maken voor het voetbalveld. De hoofdcoach heeft alles voor me uitgezocht en vertelde me hoeveel het zou kosten. Alleen na de wedsrijd vertelt ie me doodleuk dat hij ontslag heeft genomen. Deze man was tenminste wel te vertrouwenen dus ik ga hem proberen te bellen van de week om hem te vragen mij hierbij te helpen. 

Verder willen we nog wat vuilnisbakken neer zetten in en om het weeshuis. Ook een speelrek zijn we nog mee bezig. Als we wat verder zijn met de uniformen en de bankjes zal ik wat foto's toesturen. 

In ieder geval groetjes uit Ghana. 

Frank & Suzanne

Uitreiking cheques Decemberactie 2018 van Molenaar & Zwarthoed

16-01-2019 Uitreiking cheques Decemberactie 2018 van Molenaar & Zwarthoed

Zorgverzekering en Box III belasting besparen?

23-11-2018 Zorgverzekering en Box III belasting besparen?

Winnaars hoofdprijs en 2e prijs jubileumloterij zeer blij

04-10-2018 Winnaars hoofdprijs en 2e prijs jubileumloterij zeer blij

Gezellig samenzijn voor de 40 klanten van het allereerste uur

04-10-2018 Gezellig samenzijn voor de 40 klanten van het allereerste uur