GeranneRunsOnline

GeranneRunsOnline

Mijn naam is Geranne Molenaar. Ik volg de bacheloropleiding HBO-verpleegkunde en volg hiernaast het Honoursprogramma Technische Verpleegkunde. Verder ben ik een ambitieuze jonge atlete, die hardloopwedstrijden loopt en vele podiumplaatsen heeft weten te bemachtigen. Ik ga door tot ik slaag en vind het belangrijk dat mensen de kans krijgen om hun talenten te ontplooien en zich kunnen richten op doelen in de toekomst. Begin september zal ik in verband met mijn differentiatie minor van de HBO-V naar Zuid-Afrika reizen om als stagiaire te gaan werken voor de stichting Ready4Life die zich bezig houd met projecten om kinderen en jeugdigen te helpen een bestaan op te bouwen en te werken aan hun toekomst. Dit sluit aan bij mijn principes, waardoor ik enorm gemotiveerd ben om voor deze stichting mijn inzet te tonen, hun projecten te ondersteunen en indien mogelijk financiële hulp wil bieden. Ook zal ik een aantal weken in ziekenhuizen en klinieken in Port Elizabeth als stagiaire werkzaam zijn, zodat ik een bredere visie kan gaan ontwikkelen op de gezondheidzorg en deze vanuit een internationale context kan gaan benaderen. In Nederland leidt ik een druk bestaan als stagiaire, werknemer, atlete en student. Verder heerst in Nederland een cultuur die 24/7 doordraait en waar communicatie razendsnel verloopt, doormiddel van multimedia. Tegenwoordig hebben veel mensen het te druk en ontstaat er een disbalans tussen ontspanning en spanning. Tijdens mijn stage in een minder ontwikkeld land ga ik opzoek naar innerlijke rust en wil jullie doormiddel van het bijhouden van mijn blog op de hoogte te houden: GeranneRunsOnline. De inspirerende blog voor mensen die te veel willen, waardoor ze een druk bestaan leiden.

Visie Ready4life

Ieder kind en iedere jongere in Zuid-Afrika heeft het recht om een menswaardig bestaan op te bouwen en krijgt de mogelijkheid te werken aan een eigen toekomst en aan de toekomst van het land. Onderwijs is het middel om de eigen leefwereld en die van andere te verbeteren.

Missie Ready4life

Op een gelijkwaardige en inspirerende wijze samenwerken met mensen en organisaties in Zuid-Afrika die zich richten op verbetering en bevordering van onderwijs aan kansarme kinderen en werkloze jongeren en het ondersteunen van initiatieven daartoe om zodoende hun zelfredzaamheid

te bevorderen en de kwaliteit van hun leefomstandigheden te verbeteren.

Doel Ready4life

In en rondom Port Elizabeth is hulp hoog nodig, met name onder kinderen en jongeren. De leeftijd van werkelozen ligt in 70% van de gevallen tussen de 18 en 25 jaar en bij kinderen jonger dan 12 jaar is HIV/Aids met 15% toegenomen. Dit alles maakt dat deze jongeren geen uitkomst zien en in een 'gang' belanden of werkeloos blijven en zelfs in de criminaliteit terecht komen. Elke dag is voor hen een zware uitdaging en daarom hebben we uw steun nodig!

Stichting LIM Foundation is de Nederlandse tak van Stichting Ready4Life; LIM voert het beheer over de financiële zaken van Ready4Life. Zij krijgt dus ook de benodigde donaties binnen voor Ready4Life. LIM is gevestigd in Nederland en Ready4Life in Zuid-Afrika. Voor meer informatie over het ontstaan van Ready4Life en LIM Foundation ga naar 'over ons'.

Stichting Ready4Life heeft als doel de kansarme kinderen en jongeren in de omgeving van Port Elizabeth te helpen en een toekomst te bieden. Door middel van verschillende programma's draagt zij haar steentje bij aan de ontwikkeling van deze kinderen en jongeren in de sloppenwijken (townships) van de stad. Deze programma's houden zich vooral bezig met het creëren van onderwijs mogelijkheden voor de kansarmen, zoals leesklassen voor de kleintjes en computer cursussen voor de werklozen.

Uitreiking cheques Decemberactie 2018 van Molenaar & Zwarthoed

16-01-2019 Uitreiking cheques Decemberactie 2018 van Molenaar & Zwarthoed

Zorgverzekering en Box III belasting besparen?

23-11-2018 Zorgverzekering en Box III belasting besparen?

Winnaars hoofdprijs en 2e prijs jubileumloterij zeer blij

04-10-2018 Winnaars hoofdprijs en 2e prijs jubileumloterij zeer blij

Gezellig samenzijn voor de 40 klanten van het allereerste uur

04-10-2018 Gezellig samenzijn voor de 40 klanten van het allereerste uur