Zorgboerderij de 4 Jaargetijden

Zorgboerderij de 4 Jaargetijden

Zorgboerderij De Vier Jaargetijden is een fantastisch kleinschalig initiatief voor ernstig verstandelijk beperkte jongeren welke in 2007 door Astrid Tulleners en haar man Gjalt is opgezet. Geen grote zorgketen maar klein, warm en huiselijk wat zo belangrijk is voor deze jongeren. De jongeren worden hier met heel veel liefde en respect opvangen.

Maar door alle bezuinigingen in de zorg moet de broekriem stevig aangetrokken worden en blijven er nauwelijks reserves over voor ond...erhoud enz. Er moet juist worden gekeken waar nog meer op bezuinigd kan worden!

De huidige badkamer valt vanwege het veelvuldige gebruik echter uit elkaar en is door de uitbreiding van het aantal jongeren van 5 naar 9 (nodig om te kunnen blijven bestaan) te klein geworden . De tegels vallen van de wand, de binnenwanden zijn door het vocht aangetast en het sanitair is ook echt aan vervanging toe. Cindy Tol is een actie gestart om de benodigde middelen bij elkaar te krijgen om een nieuwe badkamer voor de bewoners te realiseren.

Molenaar & Zwarthoed heeft hierop besloten al de sanitaire voorzieningen voor haar rekening te nemen. Inmiddels is gestart met de bouwwerkzaamheden.

Uitreiking cheques Decemberactie 2018 van Molenaar & Zwarthoed

16-01-2019 Uitreiking cheques Decemberactie 2018 van Molenaar & Zwarthoed

Zorgverzekering en Box III belasting besparen?

23-11-2018 Zorgverzekering en Box III belasting besparen?

Winnaars hoofdprijs en 2e prijs jubileumloterij zeer blij

04-10-2018 Winnaars hoofdprijs en 2e prijs jubileumloterij zeer blij

Gezellig samenzijn voor de 40 klanten van het allereerste uur

04-10-2018 Gezellig samenzijn voor de 40 klanten van het allereerste uur