Uw bedrijfseigendommen

Zakelijk

Iedere onderneming, groot en klein, heeft wel bezittingen. Je kunt daarbij denken aan gebouwen, machines, wagenparken, gereedschappen, winkelinrichting of voorraden. Al die diverse bezittingen kennen hun eigen specifieke risico's en verzekeringsoplossingen. Onze specialisten kijken naast de kans op verlies ook naar de verdere gevolgen. Wat is de levertijd van een nieuwe machine? hoe snel kan een gebouw worden herbouwd na een brand? Deze vragen zijn van belang voor de keuze van de juiste verzekeringsoplossing.

Specialist op dit gebied

Johan Schokker

Mijn naam is Johan Schokker en ik werk als Relatiebeheerder Zakelijk bij Molenaar & Zwarthoed Adviseurs.

Hiervoor onderhoud ik veel contact met onze relaties, en dat is ook waarom ik voor dit vak gekozen heb. Ik vind het leuk om...

Hein Molenaar

Mijn naam is Hein Molenaar en ik ben als Relatiebeheerder werkzaam bij Molenaar & Zwarthoed Adviseurs—en dat al vanaf de oprichting. 

Mijn baan als Relatiebeheerder is hartstikke gevarieerd. Zo spreek ik een heleboel mensen over...

Yvonne Smit-Plukker

Mijn naam is Yvonne Smit. Ik ben werkzaam bij Molenaar & Zwarthoed Adviseurs als Assistent Relatiebeheerder.  Het leuke aan het werken bij Molenaar & Zwarthoed is dat iedereen het beste wil voor de klanten en daar ook naar handelt....

Cases tevreden klanten

bereikbaar, snelle afhandeling - NBC/Van Roemburg & Partners B.V.
Betrouwbaar en kennis van zaken - Stichting De Pinguins
Je kunt altijd terecht voor je vragen, krijgt goed advies, denken met je mee, zoeken uit wat het best bij je past. - JaVo Afbouw B.V.