Financieel advies laat je nadenken

27 januari 2022
Financieel advies laat je nadenken

Heeft u weleens nagedacht hoe zaken zijn geregeld indien u komt te overlijden of arbeidsongeschikt raakt? Of hoe ziet uw financiële plaatje eruit als u met pensioen gaat? De financieel adviseurs van MZA denken hierover graag met u mee.

Wees u bewust van de toekomst

Betrouwbaar, betrokken en deskundig advies. Daarvoor bent u bij Tanja Veerman en Sindy Hoekstra aan het juiste adres. Zij zijn financieel adviseur bij MZA en geven daarnaast ook hypotheekadvies.

Ieder klant is verschillend, iedere klant heeft een ander verhaal. Een starter op de arbeidsmarkt of woningmarkt heeft hele andere wensen dan iemand die bijna met pensioen gaat. Bij ondernemers gaat vaak alle aandacht naar het bedrijf waardoor er minder aandacht is voor de persoonlijke financiële situatie. MZA wil klanten graag ontzorgen en een stukje bewustwording meegeven.

Financiële situatie

Wij kijken als financieel adviseur naar de volledige financiële situatie van de klant. In een persoonlijk gesprek staan wij stil bij de gevolgen die kunnen ontstaan als de klant overlijdt, arbeidsongeschikt raakt of met pensioen gaat. Dat doen wij door belangrijke levensvragen aan klanten te stellen. Want wat als u eerder wilt stoppen met werken? Heeft u dan alles goed geregeld? Maar ook vragen als: wat gebeurt er wanner u komt te overlijden, hoe laat u uw nabestaanden achter?

Tanja: “Door de klant over deze vragen na te laten denken en alles goed voor hen te regelen, vindt de klant uiteindelijk financiële rust.” Sindy: “Als ik dan van hen hoor: ‘we zijn hier echt mee opgeschoten’, ben ik heel tevreden. Daar doe ik het voor.”

Meer informatie?