Angela Uidam

Assistent Relatiebeheer

Hallo, mijn naam is Angela Uidam en ik ben als Assistent Relatiebeheer werkzaam bij Molenaar & Zwarthoed Adviseurs. Mijn grote specialiteit op het professionele vlak is het voorbereiden en uitzoeken van dossiers voor de relatiebeheerder. Ik vind de administratieve werkzaamheden zoals het verwerken van polissen, mutaties en dergelijke erg boeiend.

Bij Molenaar & Zwarthoed op de werkvloer vind ik de collegialiteit onderling erg fijn, evenals de goede sfeer—iedereen is altijd bereid om elkaar te helpen.

Buiten mijn werk om ben ik actief als bestuurslid van de peuterschool van mijn dochter en zit ik in de organisatie van het kinderkerstfeest voor de kerk. Mijn gezin met twee kleine kindjes neemt op dit moment veel van mijn tijd in beslag en daar geniet ik volop van!

Mijn werkzaamheden

Als Assistent Relatiebeheer verricht ik ondersteunende werkzaamheden voor het blok “Groot Zakelijk”. Tevens verwerk ik mutaties en polissen en maak ik offertes op. Verder beantwoord ik de vragen van particuliere relaties en voer ik die mutaties door.

Contact met Angela

Opleidingsgegevens
  • Adviseur Schadeverzekering Particulier
  • Adviseur Schadeverzekering Zakelijk
  • Adviseur Inkomen
  • Adviseur Vermogen
Stuur mij een e-mail
Sociaal Precies Mama
Sociaal Precies Mama
Het belangrijkste aan onze dienstverlening? Simpel: de snelle en bovenal correcte afhandeling van zaken.