Consumptief krediet

Een verbouwing, een nieuwe auto kopen of uw huis verduurzamen. Het zijn allemaal grote uitgaven waarvoor u soms extra financiering nodig heeft. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het financieren van uw plannen? De financieel adviseurs van MZA staan voor u klaar met goed advies.

Lening afsluiten

Een lening afsluiten voor een grote aankoop is geen kleine stap. Geld lenen kost altijd geld en dat is iets om goed over na te denken wanneer u een lening afsluit. Er zijn verschillende mogelijkheden om geld te lenen: het doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Het verschil tussen de beide leningen is dat u bij een doorlopend krediet het geld in delen kunt opnemen over een langere tijd. Bij een persoonlijke lening krijgt u het bedrag eenmalig.

Uw woning verduurzamen

Wanneer u geld wilt lenen om uw huis te verduurzamen, zijn er vaak meer financieringsmogelijkheden. Zo kunt u naast het afsluiten van een consumptief krediet ook gebruik maken van subsidies die worden uitgegeven door de overheid en de gemeente. Deze subsidies zorgen ervoor dat u minder hoeft te lenen. Dit alles maakt het verduurzamen van uw woning op dit moment nog interessanter.

Consumptief krediet

 

Consumptief krediet

Wat is uw situatie?