Anja Leeflang-Tol

Assistent Relatiebeheer

Mijn naam is Anja Leeflang-Tol en ik werk als Assistent Relatiebeheer bij Molenaar & Zwarthoed. Ik vind het belangrijk dat de klant op de eerste plaats staat en heb klantvriendelijkheid dan ook hoog in het vaandel staan. Het doet mij daarom deugd dat wij bij Molenaar & Zwarthoed allemaal klantgericht denken; en niet productgericht. We hechten er allemaal veel waarde aan om de klant zo goed mogelijk te woord te staan.

Qua werkzaamheden heb ik niet echt een voorkeur voor een bepaalde discipline; ik vind eigenlijk elk vakgebied interessant. Dat komt deels ook omdat wij in zo veel verschillende verzekeringen adviseren. De vragen die we krijgen variëren namelijk elke dag, net als de offertes die we voor klanten opstellen. In combinatie met het leuke team bij Molenaar & Zwarthoed zorgt die variatie ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Mijn werkzaamheden

Mijn werkzaamheden zijn onder meer het opstellen van offertes, het controleren en verwerken van polisbladen, het onderhouden van contact met onze relaties en het doorgeven van mutaties aan verzekeringsmaatschappijen.

Contact met Anja

Opleidingsgegevens
  • Adviseur Schadeverzekeringen Particulier
  • Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk
  • Adviseur Inkomen
  • Adviseur Consumptief Krediet
  • Adviseur Vermogen
Stuur mij een e-mail
Klantgericht Betrokken Sociaal
Klantgericht Betrokken Sociaal
Klantvriendelijkheid staat voor mij als adviseur op de eerste plek

Laatste blogs van Anja

Ik ga op vakantie en neem mee…

02-03-2016

Iedereen kent het spelletje waarbij er steeds een artikel aan het rijtje toegevoegd wordt en de volgende de hele riedel weer moet opnoemen. Toch is het verstandig om jezelf deze vraag eens te stellen....

Lees meer