Carin Jonk

Relatiebeheerder Zakelijk

Mijn naam is Carin Jonk. Ik werk als Relatiebeheerder voor (bouw)bedrijven, gemeenten, woningbouwverenigingen en stichtingen. Bij Molenaar & Zwarthoed geniet ik vooral van de nieuwe uitdagingen die zich telkens voordoen—geen dag is hetzelfde.

Onze klanten willen vaak aan de hand van praktijkvoorbeelden weten of bepaalde zaken verzekerd zijn. En wat dat betreft zijn ze bij ons aan het juiste adres. Bij ons in Volendam zijn er bijvoorbeeld veel zzp’ers actief als aannemer, maar velen van hen staan er niet bij stil dat niet alles standaard onder de dekking valt.

Een recent voorbeeld van iets waar relaties graag meer over zouden willen weten is de Meldplicht Datalekken die per 1 januari 2016 van kracht geworden is. Bij Molenaar & Zwarthoed Adviseurs kunnen wij hen adviseren over de diverse preventie- en verzekeringsmogelijkheden op dat vlak.

Mijn werkzaamheden

Binnen het vakgebied liggen mijn interesses vooral in aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven (AVB), bouwverzekeringen voor bouw- en infrastructuurprojecten (CAR), Cyber Risk, rechtsbijstand en evenementenverzekeringen.

Contact met Carin

Opleidingsgegevens
  • Adviseur Schadeverzekeringen Particulier
  • Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk
  • Adviseur Inkomen
  • Adviseur Vermogen
Stuur mij een e-mail
Klantvriendelijk Positief Nuchter
Klantvriendelijk Positief Nuchter
Wij houden de marktontwikkelingen nauwgezet in de gaten zodat we onze relaties optimaal kunnen bedienen

Laatste blogs van Carin

“Zwembad slachtoffer van cybercrime”

22-03-2016

Een dergelijke kop in de krant zal bij menige lezer verbazing wekken. De heersende opvatting is dat cybercriminaliteit alleen grote bedrijven treft zoals banken die door een DDoS-aanval tijdelijk word...

Lees meer