Hans Bakker

Relatiebeheerder Zakelijk

Mijn naam is Hans Bakker en ik ben als Relatiebeheerder (Register Adviseur in Assurantiën en Erkend Financieel Adviseur) werkzaam bij Molenaar & Zwarthoed Adviseurs. De klant staat bij ons centraal en daar gaan we voor. We stellen alles in het werk om onze relaties deskundig, betrokken en onafhankelijk te adviseren op het gebied van verzekeringen pensioenen en hypotheken. 

Na zeven jaar als semi-prof bij FC Volendam gespeeld te hebben, heb ik ook nog een jaar bij AZ in Alkmaar gevoetbald. Voetbal zit dan ook in mijn bloed. Naast mijn werkzaamheden bij Molenaar & Zwarthoed Adviseurs ben ik als wedstrijd- en toernooicoördinator actief als vrijwilliger bij FC Volendam. Het plannen van (oefen)wedstrijden, voorbereiding en toernooien voor alle jeugdteams vergt de nodige vrije tijd, maar als alles op rolletjes verloopt, geeft mij dat een goed gevoel.

Mijn werkzaamheden

In mijn functie als relatiebeheerder houd ik me bezig met advisering aan particulieren en bedrijven in de breedste zin van het woord. Zo is elke dag anders en variëren mijn werkzaamheden van het aannemen van een brandschade tot het openen van een lijfrenterekening, en van het afwikkelen van autoschade tot een droom verwezenlijken door een hypotheek van A tot Z te regelen.

Contact met Hans

Opleidingsgegevens
  • Adviseur Schadeverzekering Particulier
  • Adviseur Schadeverzekering Zakelijk
  • Adviseur Inkomen
  • Adviseur Vermogen
  • Erkend Hypotheekadviseur
Stuur mij een e-mail Linkedin
Gedisciplineerd Eerlijk Open
Gedisciplineerd Eerlijk Open
We stellen alles in het werk om onze relaties deskundig, betrokken en onafhankelijk te adviseren

Laatste blogs van Hans

Zekerheid op maat voor ondernemers en ZZP'ers

28-06-2016

De overheid stelt dat elke ondernemer zelf verantwoordelijk is voor zijn eigen inkomen. Bij arbeidsongeschiktheid volgt dan ook geen wettelijke uitkering. Om het inkomensrisico af te dekken sluiten ve...

Lees meer