Hein Molenaar

Relatiebeheerder Zakelijk

Mijn naam is Hein Molenaar en ik ben als Relatiebeheerder werkzaam bij Molenaar & Zwarthoed Adviseurs—en dat al vanaf de oprichting. 

Mijn baan als Relatiebeheerder is hartstikke gevarieerd. Zo spreek ik een heleboel mensen over tal van zaken—niet alleen over de technische kant van het vak, maar juist ook over persoonlijke zaken. En dat is goed, want ik denk dat onze klanten daar zeer tevreden over zijn. Het meest aansprekende voorbeeld hiervan is dat onze cliënten regelmatig zorgen voor de aanwas van nieuwe relaties: mond-tot-mondreclame is immers de beste reclame!

In mijn vrije tijd ben ik ook op het water te vinden. De inzet voor Vereniging “Behoud de Volendammer Botters” en het zeilen met de Volendammer kwakken slokken denk ik het meeste van mijn vrije tijd op. De gezelligheid bij de diverse zeilevenementen en de samenwerking met de andere vrijwilligers maken dat overigens meer dan goed.

Mijn werkzaamheden

Als Relatiebeheerder omvatten mijn werkzaamheden onder meer het onderhouden van contacten met onze relaties en het adviseren over de (zakelijke) risico’s die er zijn. Het is aan mij om hen te helpen goede afwegingen te maken over het al dan niet verzekeren van de risico’s waaraan ze blootstaan.

Contact met Hein

Opleidingsgegevens
  • Adviseur Schadeverzekeringen Particulier
  • Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk
  • Adviseur Inkomen
  • Adviseur Vermogen
  • Assurantie A
  • Gevolmachtigd Agent
Stuur mij een e-mail
Betrouwbaar Vakbekwaam Klantgericht
Betrouwbaar Vakbekwaam Klantgericht
Wij adviseren en behandelen onze klanten zoals wij zelf ook graag geadviseerd en behandeld willen worden

Laatste blogs van Hein

NEN 3140 keuring

28-06-2016

Kortsluiting, brand en elektrocutie zijn realistische bedrijfsrisico’s. Elk jaar leiden ze tot schadegevallen. Vaak wordt de oorzaak gevonden in een mankement aan de elektrische installatie. Keuring...

Lees meer