Margriet Tuijp-Douma

Assistent Relatiebeheer Administratief

Mijn naam is Margriet Douma. Goede service zie ik als het verschaffen van goed advies en op zoek gaan naar iets dat goed past bij de situatie van de klant. Ook is het van belang om regelmatig te controleren of alles nog passend is. En er voor de klant zijn, is natuurlijk het allerbelangrijkst!

Bij Molenaar & Zwarthoed proberen wij altijd het beste in elkaar naar boven te halen. In combinatie met het onderlinge contact, niet alleen met de collega’s maar ook met de verzekeraars en de klanten, zorgt dat ervoor dat het werk eigenlijk nooit saai is!

Ik ben moeder van een dochter en een zoon. Naast mijn werk en de zorg voor mijn kinderen vind ik het ook heerlijk om te hardlopen en mag ik graag nieuwe gerechten uitproberen in de keuken.

Mijn werkzaamheden

Mijn voornaamste werkzaamheden bij Molenaar & Zwarthoed Adviseurs zijn het aanvragen van offertes, de controle en verwerking van mutaties en het versturen van stukken naar klanten. Als assistent ondersteun ik de relatiebeheerder, neem ik klantvragen in behandeling en verstrek ik hen informatie.

Contact met Margriet

Opleidingsgegevens
  • Adviseur Schadeverzekering Particulier
  • Adviseur Schadeverzekering Zakelijk
  • Adviseur Inkomen
  • Adviseur Vermogen
Stuur mij een e-mail
Doorzetter Betrouwbaar Hulpvaardig
Doorzetter Betrouwbaar Hulpvaardig
De klant moet centraal staan: wij kiezen voor klantgericht in plaats van productgericht.