Maurice Bakker

Schadebehandelaar

Mijn naam is Maurice Bakker. Voor mij als schadebehandelaar staan klantvriendelijkheid, kwaliteit en vlotte schadeafwikkeling op de eerste plaats. Ik kan me dan ook goed vinden in de bedrijfsspreuk: “adviseren zoals wij zelf ook geadviseerd willen worden.”

Op professioneel gebied vind ik het vooral leuk om schadegevallen zo adequaat en goed mogelijk op te lossen. Het is natuurlijk ook prettig om ervoor te zorgen dat dit zo snel mogelijk gebeurt, want op schade zit niemand te wachten.

Buiten mijn werk om vind ik het leuk om te sporten. Zo vind ik het lekker om zo nu en dan te hardlopen en ook met voetbal kan ik me goed vermaken. Daarnaast ga ik graag gezellig met vrienden op pad.

Mijn werkzaamheden

Ik werk als Schadebehandelaar bij Molenaar & Zwarthoed Adviseurs en behandel samen met collega’s Sandro en Jenny alle schadegevallen. Daarnaast houd ik me bezig met vraagstukken over de zorg.

Contact met Maurice

Opleidingsgegevens
  • Adviseur Schadeverzekering Particulier
Stuur mij een e-mail
Doelgericht Adequaat Efficiënt
Doelgericht Adequaat Efficiënt
Klantvriendelijkheid, kwaliteit en vlotte schadeafwikkeling staan wat mij betreft op de eerste plaats.

Laatste blogs van Maurice

"Maar het is toch míjn schuld?"

20-03-2016

Klaas kwam langs op kantoor. Hij was op visite geweest bij zijn buren. Toen hij op de bank ging zitten hoorde hij gekraak. De Ipad van zijn buurjongen lag op de bank en was helemaal aan diggelen. "Hoo...

Lees meer