Sandro Buijs

Schadebehandelaar

Hallo, mijn naam is Sandro Buijs. Mijn interesses binnen mijn vakgebied spitsen zich vooral toe op autoschade. Mijn vader had vroeger namelijk een autorijschool, en in mijn vrije tijd ging ik vaak achterin de auto mee met de lessen van de leerlingen. Zo is de interesse in auto’s en het verkeer mij met de paplepel ingegoten.

Verder vind ik het prettig om schades goed af te wikkelen en ervoor te zorgen dat de klant blij is. En volgens mij gebeurt dat best vaak, getuige de vele attenties in de vorm van gebak of andere lekkernijen die wij van blije klanten mogen ontvangen.

Mijn hobby’s zijn luisteren naar muziek (mijn hobby heeft alles te maken met goede hifi-installaties), houd ik mijn conditie bij met hardlopen, en kijk ik graag naar de sport van mijn kinderen. Daarnaast ben ik een liefhebber van goede films en series, en geniet ik van het klussen in en rondom het huis. Ik maak, repareer, schilder en onderhoud bijna alles zelf!

Mijn werkzaamheden

Als schadebehandelaar bij Molenaar & Zwarthoed Adviseurs behandel ik allerlei soorten schade en aansprakelijkheidskwesties, van autoschade tot brandschade en van reisverzekeringschade tot aan schade bij ongevallen.

Contact met Sandro

Opleidingsgegevens
  • Adviseur Schadeverzekering Particulier
  • Adviseur Schadeverzekering Zakelijk
  • Adviseur Inkomen
  • Adviseur Vermogen
  • Schadebehandelaar/ Acceptant Motorrijtuigenverzekeringen
  • Diploma Aansprakelijkheidsrecht
Stuur mij een e-mail
Eerlijk Vrolijk Geestig
Eerlijk Vrolijk Geestig
Ik geniet van goede schadeafwikkeling en de glimlach op het gezicht van de blije klant.

Laatste blogs van Sandro

"Steel jij even een nieuwe telefoon voor mij"

20-03-2016

Laatst belde een klant me op. "Gisteren heb ik  mijn mobiel ergens laten liggen en nou is ie dus weg. Kan jij even voor een nieuwe zorgen?" Ik vroeg of hij bedoelde dat ik naar de Phonehouse moest ga...

Lees meer