Wim Jonk

Relatiebeheerder Zakelijk

Mijn naam is Wim Jonk. Werken bij Molenaar & Zwarthoed Adviseurs vind ik leuk vanwege het vele klantcontact en het doelgericht zoeken naar oplossingen voor de vraagstukken van onze klanten. Het werk is enorm divers, waardoor ik nooit weet hoe een dag precies zal gaan verlopen.

Ik vind het belangrijk dat wij als bedrijf zo goed mogelijk bereikbaar zijn, zodat men ons altijd kan vragen om ondersteuning en de klant altijd wordt geholpen door een bekwame medewerker. Het is van belang om ruis op de lijn te voorkomen door alles goed en regelmatig te bespreken met onze relaties.

In mijn vrije tijd voetbal ik elke week met de RKAV Volendam Zaterdag 5, neem ik deel aan een tenniscompetitie, hardloop ik, werk ik af en toe in ’t Gat van Nederland, mag ik graag skiën, enzovoorts, enzoverder. En uiteraard schaar ik het samenzijn met vrienden, familie en mijn vriendin ook onder mijn hobby’s!

Mijn werkzaamheden

Als Relatiebeheerder Zakelijk houd ik me vooral bezig met het adviseren van relaties en de bemiddeling bij het afdekken van de gewenste risico’s. Daarnaast voer ik regelmatig voortgangsgesprekken met onze relaties om hen optimaal te kunnen ontzorgen.

Contact met Wim

Opleidingsgegevens
  • Adviseur Schadeverzekeringen Particulier
  • Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk
  • Adviseur Inkomen
  • Adviseur Vermogen
Stuur mij een e-mail
Zorgzaam Vriendelijk Sportief
Zorgzaam Vriendelijk Sportief
Wij proberen onze relaties zo veel mogelijk te ontzorgen—naar mijn mening is de klant altijd koning

Laatste blogs van Wim

Pas op met het verhuren van je eigen auto!

02-08-2016

Ik las gisteren een interessant artikel in de krant van Wakker Nederland: auto brengt geld op. Zo’n titel valt gelijk op. Volgens mij brengt een auto namelijk alleen maar geld op als je hem wegdoet....

Lees meer