Ik ga op vakantie

Particulier

Op vakantie let je waarschijnlijk net wat beter dan normaal op je spullen. Volle trams of terrasjes, iedereen kent de plekken waar je je tas in de gaten moet houden. Maar ook voordat je op reis gaat, kun je al maatregelen treffen om zo min mogelijk schade op te lopen.

  1. Voorkom inbraak, en zeg op Facebook niets over je vakantie.

  2. Zorg ervoor dat je huis een bewoonde indruk maakt: vraag of iemand de post opruimt en plaats tijdschakelaars voor de lichten.

  3. Leg je verzekeringspas klaar zodat je die niet vergeet. Ook het telefoonnummer van de alarmcentrale van de verzekeraar is handig om bij de hand te hebben.

  4. Ga je met het vliegtuig? Neem je iPad of laptop mee in je handbagage.

  5. Ga je met de auto? Parkeer dan op veilige en drukbezochte parkeerplaatsen onderweg. Hier loop je minder kans op een overval. En rust goed tussendoor, zeker als je lang moet rijden.

  6. Laat de auto vooraf checken bij de garage.

  7. Controleer je reisverzekering: wat is allemaal gedekt? Dat vind je op je polis en in de voorwaarden.

Specialist op dit gebied

Anja Leeflang-Tol

Mijn naam is Anja Leeflang-Tol en ik werk als Assistent Relatiebeheer bij Molenaar & Zwarthoed. Ik vind het belangrijk dat de klant op de eerste plaats staat en heb klantvriendelijkheid dan ook hoog in het vaandel staan. Het doet mij...

Jan Mühren

Hallo, mijn naam is Jan Mühren. Bij Molenaar & Zwarthoed werken wij er als team hard aan om goed advies te geven aan onze huidige en toekomstige relaties, en ik ben blij als daar positief op wordt gereageerd. In het sociale leven in...