Ik sta altijd open voor kansen

11 maart 2021
Ik sta altijd open voor kansen

Ze was 18 toen ze haar carrière bij Molenaar & Zwarthoed Adviseurs begon. Inmiddels behoort Tiny Schilder-Kras (40) naar eigen zeggen tot het meubilair. Van telefoniste naar assistent relatiebeheer particulier. Tiny is de afgelopen jaren ‘omhooggeklommen’

Ze was net klaar met haar opleiding aan het Don Bosco College en daarom schreef Tiny zich in bij een uitzendbureau. “Al snel kreeg ik een belletje, Hein Molenaar had een vacature. Ik ben meteen op dat aanbod ingegaan.” De samenwerking beviel van beide kanten zo goed dat Tiny na drie maanden al een vast contract kreeg.

Omhoogklimmen

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als telefoniste, kreeg Tiny de kans om zoals ze het zelf noemt ‘omhoog te klimmen’. “Ik heb een paar opleidingen gevolgd. Een basisopleiding en vervolgens ‘Schade particulier’ en ‘Schade zakelijk’.” Door de mogelijkheden en het opleidingsbudget bij MZA, mag Tiny zichzelf inmiddels assistent relatiebeheer noemen. “Ik werk offertes uit, maar ik heb ook veel klantencontact. Én ik neem nog steeds de telefoon op, alleen dan voor relatiebeheerders particulier.” De veelzijdigheid van de functie zorgt ervoor dat Tiny iedere dag met plezier naar het werk gaat.

Familie geworden

“Molenaar & Zwarthoed is echt een mooi bedrijf, met veel doorgroeimogelijkheden en gezellige collega’s. De mensen hier zijn familie voor me geworden.” In deze sector is Tiny nog steeds niet uitgeleerd. Ze is daarom net begonnen aan de opleiding Inkomen. “Misschien kan mijn functie na de opleiding worden uitgebreid. Ik sta in elk geval altijd open voor kansen.”

Meer informatie?