MZA breidt uit in Noord-Holland

11 november 2021
MZA breidt uit in Noord-Holland

Per 1 januari 2022 neemt MZA het in Enkhuizen gelegen ACN Assurantiën over. Het is de eerste stap in de ambitie om één van de belangrijkste spelers op het gebied van verzekeren en financieel advies in Noord-Holland te worden. 

Het kantoor, inclusief de medewerkers gaan verder onder de naam van MZA. De administratie, volmacht, schadeafwikkeling, ICT, marketing en HRM worden vanuit Volendam centraal aangestuurd. Hierdoor kunnen de adviseurs van de vestiging zich volledig richten op het adviseren van relaties.  

Lokaal bereikbaar en zichtbaar 

"De regionale bereikbaarheid, zichtbaarheid en aanwezigheid vinden we heel belangrijk" aldus Kees Tuijp de algemeen directeur van MZA. "Aan de andere kant is het belangrijk om de interne organisatie goed en efficiënt ingericht te hebben en daar hebben we de afgelopen jaren hard aan gewerkt. Met een uitgebreid en modern ICT-platform, een moderne marketingmachine en een volmacht bedrijf met 15 volmachten zijn we klaar voor de volgende fase". 

Actief op zoek, samen met Söderberg & Partners 

De overname van ACN is de eerste stap van MZA na het bekendmaken van de samenwerking met Söderberg & Partners afgelopen september. MZA is actief op zoek naar uitbreiding met nog een drie- of viertal kantoren geografisch verspreid over Noord-Holland.  

Coen Mom, Partner bij Söderberg & Partners Nederland, is enthousiast over de activiteiten van MZA: ''De ondersteuning van onze Partners bij hun groeistrategie is één van de onderdelen van ons Partnership. Kees laat zien dat we, ondanks de hevige consolidatieslag, in staat zijn lokaal de juiste Partners te vinden.''  

Neem voor meer informatie of vragen over MZA contact op met: Kees Tuijp kees.tuijp@mza.nl of 06 48 07 40 86

Meer informatie?