MZA neemt verzekeringsportefeuille Vos Garant over

15 september 2022
MZA neemt verzekeringsportefeuille Vos Garant over

MZA heeft de verzekeringsportefeuille van Vos Garant uit Landsmeer overgenomen. Dit is de tweede belangrijke overname van MZA dit jaar. Met deze overname zetten we een mooie stap. Hans Vos heeft zijn verzekeringsportefeuille verkocht aan MZA. Esther Vos zet de hypotheekpoot van het bedrijf voort.

Betrokken en vakkundig

Hans Vos van Vos Garant heeft na 33 jaar besloten om afscheid te nemen van de verzekeringswereld. De aanscherpende wet- en regelgeving en de veranderende markt is voor hem reden om iets anders te gaan doen. Voor zijn klanten was Hans op zoek naar een betrouwbare en lokale partner. Een bedrijf die de relatie met zijn klanten onderhoudt zoals hij dat zelf ook altijd heeft gedaan: betrokken en vakkundig. De hypotheekpoot van Vos Garant wordt wel voortgezet door zijn echtgenote Esther Vos.

Klaar voor de toekomst

Kees Tuijp van MZA geeft aan dat de regionale aanwezigheid, zichtbaarheid en bereikbaarheid heel belangrijk is. Daarbij moet de interne organisatie goed en efficiënt ingericht zijn. Daar is de afgelopen jaren hard aan gewerkt. De samenwerking van MZA met 17 volmachtbedrijven, het ICT-platform en de marketing inspanningen zorgen ervoor dat ze klaar zijn voor de volgende fase.

In januari heeft MZA ACN in Enkhuizen overgenomen. Voor de verdere uitbreiding van de organisatie is MZA nog op zoek naar drie of vier andere vestigingen in Noord-Holland.

Meer informatie?