MZA | Verzekerd van goed advies

03 juni 2021
MZA | Verzekerd van goed advies

Molenaar & Zwarthoed Adviseurs (MZA) groeit door! Dankzij de samenwerking met een grote internationale speler kan MZA voortaan beschikken over innovatieve producten en de nieuwste digitale diensten. De klant profiteert, want ook in de toekomst blijft u rekenen op de beste service tegen gunstige voorwaarden.

Met 36 personeelsleden, een loyaal klantenbestand en een uitgebreid assortiment behoort MZA tot de top-100 van intermediairs in Nederland. Maar wil je bij de top blijven horen, dan mag je niet stilstaan. “Om te blijven beantwoorden aan wat klanten van ons verwachten, zijn wij genoodzaakt om te investeren en te innoveren”, zegt directeur Kees Tuijp. “We kunnen niet achterblijven bij de dynamische ontwikkelingen in de markt. De digitalisering heeft financiële transacties sneller en toegankelijker gemaakt. Je moet die services dan wel kunnen aanbieden en je moet de schaal hebben om dat allemaal te financieren.”

De klant profiteert

De partner van MZA is Söderberg & Partners, een van oorsprong Zweedse intermediair. Zijn internationale expertise, diensten en kapitaal komen MZA goed van pas. Omgekeerd is MZA een interessante partner voor Söderberg & Partners, omdat het de kennis, kunde en klanten heeft die zij niet hebben. “Wij blijven doen wat we altijd al deden, maar nu hebben we een groter scala aan mogelijkheden waar we uit kunnen putten”, zegt Kees. “MZA staat bekend om betrouwbare service, persoonlijk contact en hoogwaardige kwaliteit. Dat willen we graag zo houden. Nu kunnen we voldoen aan alle wensen en verzoeken die in de toekomst op ons afkomen. Met de naam MZA en het nieuwe logo planten we een zaadje om deze groei te symboliseren. Zelf zeggen we vaak: Wij adviseren zoals wij zelf geadviseerd zouden willen worden.”
 

Altijd een oplossing, voor uw vraagstuk

Sinds 1978 geeft MZA persoonlijk financieel advies aan klanten in Volendam en omstreken. Deskundig advies gecombineerd met de maatschappelijke betrokkenheid heeft het bedrijf veel goodwill opgeleverd. “Wij ontlenen ons bestaansrecht aan de gemeenschap waarbinnen we opereren, en daar willen we ook graag iets voor terugdoen.”, zegt Kees Tuijp. “Daarnaast gaan we altijd voor een langdurige relatie met onze klanten.” Achter die filosofie steekt de ambitie om steeds een stapje extra te zetten. De adviseurs van MZA hebben kennis van zaken, maar leren nog elke dag bij. Dat is belangrijk om klanten up-to-date te adviseren. Van goed advies naar beter advies. Dat advies is onafhankelijk. MZA is niet gebonden aan verzekeraars, banken of andere financiële instellingen en heeft dus de vrijheid om de beste en meest passende financiële producten voor u te selecteren.

Er is altijd een advies waar de klant wat aan heeft, zelfs als hij daar nog niet aan had gedacht. “Wij helpen klanten risico’s af te dekken en oplossingen te bieden, door mee te denken”, zegt Kees. “Van een inboedel- tot een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Van hypotheken voor zzp’ers tot leaseregelingen. Van bankzaken tot pensioenen. Onze adviseurs kennen de ins en outs van nieuwe wet- en regelgeving, juridische vraagstukken en financiële producten. Die kennis weten zij te vertalen naar een financieel advies dat op uw situatie is toegesneden.”

 

Meer informatie?