Zit jouw digitale voordeur op slot?

Geschreven door: Kees Tuijp12-10-2016 Zit jouw digitale voordeur op slot?

85% van alle ondernemers onderschat de gevaren van cybercriminaliteit. Hackers, online afpersing en cybercrime. Het lijkt ver van ons bed, maar dagelijks worden ondernemers in het MKB gehackt. Van ZZP'ers tot grotere bedrijven en geen branche blijft buiten schot. Het is dus slechts een kwestie van tijd voordat een cybercrimineel bij jou aan de virtuele poort rammelt. Met de Veilig Ondernemen Check van MKB Nederland krijg je inzicht in jouw online veiligheid.

Direct inzicht in je beveiligingsniveau

De Veilig Online Ondernemen Check helpt je om te bepalen waar jij aandacht aan moet besteden om veilig online zaken te kunnen doen. Geef antwoord op de vragen en je krijgt een persoonlijk resultaat dat jou helpt de juiste keuzes te maken. De academy zal je voorzien van de nodige stappenplannen en tips om jezelf te wapenen tegen cybercrime. Tenslotte is er een Cyber Risico Scan, een snelle, eenvoudige scan van je website en je bedrijfsnetwerk die je direct inzicht geeft in je beveiligingsniveau.

Doe de Online Ondernemen VeiligheidsCheck en leer hoe jij cybercriminaliteit de baas kunt zijn en een betrouwbare zakenpartner blijft. Deze Academy wordt aangeboden door MKB-Nederland en VNO-NCW, gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Veiligheid en Justitie.

LET OP voor de gevaren van lithium batterijen!

23-09-2019 LET OP voor de gevaren van lithium batterijen!

Uitreiking cheques Decemberactie 2018 van Molenaar & Zwarthoed

16-01-2019 Uitreiking cheques Decemberactie 2018 van Molenaar & Zwarthoed

Zorgverzekering en Box III belasting besparen?

23-11-2018 Zorgverzekering en Box III belasting besparen?

Winnaars hoofdprijs en 2e prijs jubileumloterij zeer blij

04-10-2018 Winnaars hoofdprijs en 2e prijs jubileumloterij zeer blij