Bericht van Frank en Suzanne van 4 december 2007

Bericht van Frank en Suzanne van 4 december 2007

Hier wederom een bericht uit Ghana. We vermaken ons hier prima en zijn druk bezig met het zoeken naar een bestemming voor het bedrag dat jullie ter beschikking stellen. 

Wij hebben besloten het bedrag in tweeën te delen. Eén deel voor de voetbalacademie en een deel voor het weeshuis. Voor het weeshuis hebben we het idee om een soort van speelplaatsje te maken met een glijbaan, voor de voetbalacademie dacht ik aan twee grote ijzeren doelen welke verplaatsbaar zijn en misschien nog twee kleine doeltjes en netten, dat zou de spelers hier echt goed doen. 

Ik ben afgelopen donderdag bij een voetbalschool van Feyenoord geweest. Dat ziet er echt top uit allemaal. Petje af voor die mensen uit Rotterdam. Zij willen eventueel helpen met het maken van een nieuw veld (of aanpassen van het huidige veld). Nu gebruiken ze een veld van de gemeente en moeten zij een groot deel van de opbrengst van de kaartverkoop afstaan. Met een eigen veld hoeft dit niet meer wat natuurlijk weer een vorm van inkomsten oplevert voor het weeshuis. 

Nou ja zover is het allemaal nog niet. Morgen komt er een man langs om te kijken of alles wel haalbaar is op grond die beschikbaar is en of het financieel ook kan, maar daar hou ik jullie van op de hoogte natuurlijk. 

In ieder geval weer de groetjes vanuit Ghana. 

Frank & Suzanne

Uitreiking cheques Decemberactie 2018 van Molenaar & Zwarthoed

16-01-2019 Uitreiking cheques Decemberactie 2018 van Molenaar & Zwarthoed

Zorgverzekering en Box III belasting besparen?

23-11-2018 Zorgverzekering en Box III belasting besparen?

Winnaars hoofdprijs en 2e prijs jubileumloterij zeer blij

04-10-2018 Winnaars hoofdprijs en 2e prijs jubileumloterij zeer blij

Gezellig samenzijn voor de 40 klanten van het allereerste uur

04-10-2018 Gezellig samenzijn voor de 40 klanten van het allereerste uur